Man ska aldrig säga aldrig!

Johanna var här igår kväll så vi satt och drack rödvin och pratade om livet. Väldans vad gott det blivit med rödvin! Har inte varit ett fan tidigare riktigt men helt plötsligt är det det enda man vill dricka. Hur som helst.

Vi pratade om lite olika saker och då berättade Johanna en sak som en hon känner brukar säga. Att man aldrig kan säga aldrig. Alltså ni vet, vanliga saker som folk brukar säga typ "jag skulle aldrig vara otrogen/göra abort/köra bil packad/ligga med en främling/ta droger" etc. Så förutom att man dömer personen man pratar med ifall han/hon gjort det, speciellt om det gäller någon av ovan nämnda saker, som man kanske inte skulle direkt berätta om man har gjort, så vet man ju faktiskt inte omständigheterna.

Hon menar alltså att man inte kan säga "jag skulle aldrig" om någonting. Givet är ju att man förändras över tid och omständigheter finns ju alltid exempelvis vid otrohet så är väl det knappast någonting man planerat långt innan. Vad tycker ni? Har ni något ni ALDRIG skulle göra?

En tankeställare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0