Systembolaget, åklagare och nakna britter

Man träffar så mycket roliga människor när man reser!

Så lustigt det bor en tjej från Kanada här på hostelet. Hon jobbar på Sea world. Hon har varit ledig i två dagar nu och ligger bara och sover på soffan. :) Roligt. Vi har pratat lite och jag antog att hon jobbade på ett kontor som hon nämnde. Sen berättar hon att hon är åklagare! Lost. Hon tjänar visst hur mycket som helst och har två lägenheter. Men nu är hon här ett år och säljer varmkorv på Sea world alltså.

Hennes kompisar var här på hostelet igår så vi satt på balkongen och drack lite öl. Killen berättar att han har en tendens att alltid klä av sig naken när han blir full. Och berättar vidare om en barbeque han var på för ett tag sen, där hans kompis 5-åriga dotter var med, och han gått runt naken där klockan två på dagen. :) Vidare berättar han att han alltid brukade sova naken men slutade efter en resa han gjort. Där hade alla sovit i en stor sal och han hade vaknat två på natten och folk fortfarande var vakna och satt och pratade. Så låg han där på rygg utan täcke. Pinsamt.
Idag har jag varit en promenad på stranden. Halvdåligt väder och började regna. Så nu, hänga på hostelet tills utgång ikväll.

Tänkte på hur lustigt det är när man är svensk och är van vid Systembolaget. Här heter det minsann Bottleshop. Även BWS - Beer Wine Spirits och Liqour Land. Något för Sverige? Tänk er själva: Flaskaffär, Öl Vin Sprit eller Spritlandet? :)

Skyskraporna når hela vägen till stranden :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilken häftig vändning...från åklagare till korvförsäljare =)! Så härligt att höra att det finns människor som vågar göra ett sådant val i livet. Bara så där!



Hoppas du har det gott...kram från norr

2011-01-09 @ 02:01:45
URL: http://johannaagnes.blogg.se/
Postat av: Nattie

Wow, på bilden ser det ut som om du vore i Miami, det ser precis lika dant ut =) Lååång strandremsa och höghus. Hur länge ska du vara borta?

2011-01-10 @ 15:52:38
Postat av: Johanna

Låter som att du får va med om mycket roligt min vän! Hoppas att du har det fint! Puss och kram

2011-01-10 @ 18:56:50
Postat av: Sandra

Ha ha, ja vi har ju kronans droghandel så varför inte öl, sprit och vinaffären! Hoppas solen kommer tillbaka för dig, annars har vi ju nästan mer sommar här då mätaren stog på NOLL idag! ..ja, kanske inte sommar, men nästan.

2011-01-10 @ 20:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0