Midsommar och sånt

I fredags anlände pappa & co här i Byske. Alltså Marianne, Theodor, Sigrid, Daniel och Niklas. De har hyrt en stuga på campingen. Midsommarafton firades på Platsen i Båtvik. Grillning, mysig eld, dans runt midsommarstång, myggbett till förbannelse.... :) Trevligt var det!

Niklas blev direkt bästis med Sandras stora hund Thällo då han råkade bjuda honom på en kotlett... Valle har varit lite sjuk med feber så myggen har älskat honom. Stackarn var som en prickigkorv igår. Han har också varit mycket ledsen när mamma har hållit andra barn. Som om man hellre skulle ta med sig ett annat barn. Lillkillen..

Här har varit fest i dagarna tre, ja för min del i varje fall, så idag har jag försökt vila upp mig litegrann. Ja, sovit bort halva dagen med andra ord. Få se om man ska få nåt gjort eller om dagen bara ska förpassas i glömska. Finns ännu fler foton men det får bli en annan dag.


Charmtrollet Astrid..


..Valle - formligen uppäten av myggen..


..midsommarstången..


..Valle kör pappa-bilen..


..jag, Johanna, Sandra, Helena..


..jag och Theodor

Lanternan

Ikväll ska vi gå på premiären av Lanternan, det stora utestället i Byske under sommaren. Solen skiner fast lite kyligt. Vi ska också hinna med vin-brännboll i en park och ett 4-årskalas, kusin Agnes fyller år. Fullt upp är härligt på sommaren!

Nyss inhandlades den näst sista förpackningen myggmedel som fanns på Apoteket. Där hade vi flyt. Har blivit bitna en del och befarar det blir jeans på själva midsommarafton! Ikväll ska pappa och co köra från Göteborg så det bör väl dyka upp här i Byske någon gång under dagen imorn... Nu ska jag göra mig iordning för kvällen.




Jag på promenad vid Byske-älven

Vi såg ju förresten filmen Pay it forward igår kväll. Den var ju jättebra men herregud så sorgligt. Jag låg ju typ här och grät och det brukar jag aldrig göra när jag ser film... :S

Miranda

Sen får vi inte glömma STORA GRATTIS-kramen till fina Miranda som fyller 24 år idag!! GRATTIS!


Hoppas du fått en bra dag kära syster!

Sommar och såpbubblor

Idag var jag uppe tidigt med Valle. 06:30 närmare bestämt. Solen sken som om det var mitt på dagen - härligt! Så vid 9 var jag ute och sprang en runda. Innan dess var jag och Valle ute på en liten cykelrunda. Senare mötte vi Evelina och Alma nere vid Byske-campingen där vi hoppade studsmatta och badade i barnpoolen. - roligt! Nyss var vi på middag hos Jimmy och Johanna och käkade porterstek - galet gott! En riktigt bra dag med andra ord.

Vi har även hunnit med att smälla upp en liten pool i Agnetas trädgård. Jag har nämligen lite bekymmer med att vara ute med Valle - han bara sticker. Ut på vägen, grannens tomt, rycker i bildörrarna, kastar sten på gräsmattan. Och med tanke på kanonvädret har jag ingen lust att vara inomhus. Så nu ska här ske distraherahering av 1,5-åring... :)

Ikväll väntar troligtvis en film jag fixat hem Pay it forward. Jonny har sett den tidigare, men inte jag. Har ni sett den?




Everything

Everything is occurring in perfect timing

Just nu känns det som om allting händer på bästa sätt och allt jag företar mig med går vägen. :) En riktigt bra känsla kan jag lova. Bara denna dagen exempelvis så har jag lekt med Valle, cyklat en sväng på samhället, solat, ätit nybakta bullar, blivit bjuden på grillat och ridit en sväng i perfekt ridväder... Börjar undra om det kan bli bättre än så här?

Jag verkar ha ett aldrig sinande förråd av energi och efter ridtur idag och springtur igår så funderar jag över vad jag ska göra härnäst för att köra slut på mig själv. Igår sprang jag en slinga i elljusspåret på 3,3 km två gånger så funderar på att springa den tre gånger imorn. Eller ett mördarpass med dressyr på Bråk-Macho som helt plötsligt inte kan ta höger galopp... Med tanke på jag springer 8:an utan problem så känns det naturligt att öka till 9,9 km istället för sänka till 6,6 km.

Läste även i min nya favorittidning PS att man kan träna hjärnan. Genom att exempelvis promenera en ny väg hem så får hjärnan jobba, och "har roligt". Det kändes inte alls jobbigt att springa igår, så antar att hjärnan fick lite nya intryck. Sen är det väl allmänt känt att man blir intelligentare av att springa? Fast vad är hönan och vad är ägget? Är det de smarta som kutar, eller blir man smartare av att kuta? Vad tror ni?

Annars är mitt bästa löpartips, ja träningstips över huvudtaget, att göra det då man är arg. Alltså riktigt förbannad, gärna över något man inte kan göra nånting åt. En annan person. Så springer man och springer för man är så förbannad och så vart man helt plötsligt runt 8:an. Och gör man om det ett par gånger har man helt plötsligt grundkondition för löpning. :)



Söta småknattar, dåligt komponerade foton.. Man kan inte få allt här i livet! :)

We got it!

Vi fick lägenheten!!

Har just pratat med Poseidon och vi fick 3:an på samma gård! :) Nu väntar besiktning av vår lägenhet och sen kontraktsskrivning. Så skönt att vi är här så får mamma fixa det där... :] Sen blire målning, shopping på IKEA, inredning. Så spännande! :)


Destination Bastuträsk

Nu är vi på plats i Norrland. Gick väl ok att åka tåg förutom att Valle var seg på att sova och sen vaknade varje timme under hela natten. Så är ganska trötta båda två. Men här är fint väder och vi har massa folk att träffa. :)






It's a passion

Hej! Jag kom just tillbaka hem till mamma där vi sover även i natt då vi har Valles alla grejer här. Jag hade åkt hem för att tvätta, städa och packa inför Norrland imorn. Men någonting bar emot. Jag kan verkligen inte packa förrän precis innan jag åker. Istället har jag roat mig med allt möjligt annat. Lyssnat på musik, provat kläder, dansat framför spegeln, pratat med Johanna på Msn, skördat cupcakes på Farmville (cupcakes överallt, eller är det bara jag? Cathrine, du har startat en revolution! :). Som vanligt. :)

Annars har här inhandlats ny mobil då min la av igår kväll och ny efterlängtad kamera. Modell riktigt liten. Så ska man kanske idas ta med kamerafodralet när man släpar runt kameran i väskan. Så kanske den håller. Den förra kameran kostade 5000:-. Denna kostade 2000:-. Köpte den förra i september så lite väl kort livslängd. Borde hålla ett år åtminstone. Med mobiler har jag gett upp. Max ett års livslängd på dem. Kanske ännu kortare när man har en liten kille som älskar telefoner... (I och för sig har väl Valle knappast nånting med att göra att jag körde iväg med mobilen på taket förra sommaren..)

Sen var vi på BVC 18-månaderskontroll i onsdags. Smidig som man är vaknade jag 8:30 och skulle vara där 8:45. :S Men var inte mycket sena, och läkaren var också sen som tur var. Vägning, mätning och spruta stod på schemat. 86 cm lång och 14,8 kg (alltså inte passerat 15 kg som jag trott för lääänge sen). Sprutan gick också bra faktiskt. Farbror Doktorn hade såpbubblor. :)

Våra kära vänner på gården som har lägenheten vi hoppas få är så roliga! Sprang på dem förut och de berättade de har ringt Poseidon igen och sagt hur gärna vi vill ha lägenheten. De har även visat den för 2 personer som de försökte skrämma bort. "Det ligger en krog där på hörnet, ofta slagsmål och oväsen så Liv inte kan sova. Det är därför vi flyttar härifrån". :D

Och nu har jag visst lovat nåt jag inte kan hålla. Hade fotat lite med Niklas' kamera som jag hade tänkt ladda in men nu är både kamera och bror spårlöst försvunna så ni får ge er till tåls än en gång. Inte nog med det, har även hunnit med en liten sväng på stan för inköp av ryska Mari-Claire. Jag inbillar mig även denna gång att Valle ska sitta still på tåget så jag kan läsa. :)


The cupcake crop på Farmville!

MISS fireman that is!

Igår var en tokbra dag måste jag berätta! Så bra att jag låg vaken till 2 och gjorde allt möjligt utom att blogga... :) Men den började med att vi fått erbjudande på en lägenhet! 3:an på vår gård som våra vänner flyttar ifrån... Jag körde som en dåre till Bobutiken för att lämna ja-tackande brevet personligen... Vi får besked på måndag. Håll massor med tummar! Eller, jag menar, vi kommer ju få lägenheten. Eftersom jag redan känner hur vi har fått den. :)

Sen på jobbet hände ännu mer bra saker. Eftersom vi hanterar mycket brandfarliga varor där så har vi en intern industribrandkår. Som fortgående går brandutbildningar och hjälper den riktiga brandkåren då larmet går och det kommer en uttryckning. Nu har en del personer i den slutat. Så JAG har blivit tillfrågad om att gå med! Så roligt! Har nämligen velat gå med där i flera år, men inte fått för det har varit fullt.

Och tack mina fina vänner för värmande ord! :D

Sen var jag världens väglus i kiosken förut. Skulle hämta tågbiljetterna. Och kolla vad det kostar att skicka Tradera-grejerna. Sen såg jag en tidning på ryska också. Som jag inte var helt säker på om den var på ryska eller serbiska. Kön blev allt längre bakom mig och stackars expediten fick komma med listor och kolla var tidningen var ifrån. Serbien bestämde hon sig för. Jag protesterade med att "det där är inte serbiska tecken".... Slutade med jag köpte den. Och vet fortfarande inte vilket språk... Kan båda kyrilliska tecknen nämligen....

Och fotat har jag också gjort... Men ni får ge er till tåls till ikväll. För nu ska jag rusa till jobbet.... :)

Moving on

Jag har en kompis som inte vill umgås med mig längre. Eller ja kompis, en vän. En bästa vän. "En vän är en som vet allt om dig och ändå tycker om dig." Så hon vet allt om mig och tycker inte längre om mig. Det är verkligen skitjobbigt. Och likt ett sår man inte kan sluta pilla i så det får läka, så kan jag inte låta bli att tänka på det. Alltså hur hon inte pratar med mig. Hur varje dag är en dag jag inte fattas henne.

Men nu är det slut med självömkan. Det är faktiskt såhär man blir sinnessjuk. Och jag är helt säker på att jag är en person även utan henne. Så ska fokusera på nåt annat det närmsta. Kanske på en pojkvän som är världens finaste? En son som är världens finaste och friskaste? Andra vänner jag har som faktiskt gillar mig. En familj. Ja, allt annat som är bra med livet.

På en pappa som kanske inte riktigt tar sig tid och träffas så ofta som man önskar. Men som idag kom på mig med att köra runt med vinterdäck i juni, och ändå inte blir arg. Utan snällt inflikar att man KAN byta dem... :)

Jag trodde heller aldrig att jag skulle säga detta, men jag har nog en hel del att lära av min lillebror och hans kompis Arian. De sövde Valle klockan 20:15 idag. Hur då?? undrar jag. Men det gick tydligen alldeles utmärkt... Där ser man alltså.

"När du uttrycker din tacksamhet skänker du glädje åt andra. När andra känner glädje kommer ditt liv fyllas av lycka."

Time to go

Helt sjukt hur dåligt jag mådde igår... Horisontalläge från kl 12 och framåt och sen hem till mamma vid 17 och la mig på soffan där tills läggdags och mådde ändå inte bättre på kvällen. Idag känns det bättre och jag ska jobba. Har sjukt dåligt samvete att jag var hemma igår men var ju faktiskt sjuk! Värsta arbetsnarkomanen här.

Försökte styra upp lite saker här innan. Åkte till Gamlestaden och lämnade igen Herbalife-produkterna. Katching massa pengar. Fick det dock kontant så fattas bara man blir rånad... Sen försökte jag hämta ut våra tågbiljetter men märkte i affären att jag glömt mobilen och tillika bokningsnumret hos mamma. Hmmm... Mer regel än undantag alltså.

Nu sover Valle middag, han var heeelt färdig. Så ska strax väcka barnvakten Niklas som ska passa Valle tills Sigrid slutat sitt sommarjobb och ska ta över (....känns lite dumt att hon först ska jobba och sen passa, men det gäller att få disciplin tidigt.... :).

Jag kollade på tv en stund hos mamma. Av den enkla anledningen att jag var för trött för att sitta vid datorn. Jag kollar ytterst sällan på tv. Det händer aldrig hemma. Men märkte att de återigen kör denna reklamen och jag tycker den är så hemsk. Alltså den är så fin för att den är så hemsk.. Men ni har säkert sett den va?

PS: Hur lägger man in en Youtube-länk på bloggen?

Ynkligast i stan?

Idag blir det minsann inget jobb för mig. Har feber. Är sjuk mycket sällan så har nästan glömt hur ynklig man känner  sig. :(

Så väntar nu på att Valle ska sova middag så ska jag snooza. Sen drar vi nog hem till mamma för ompyssling. Skillnaden mellan sjuk och föräldraledig är visst minimal... God natt.

Tradera och jag

Soooo... Mina första auktioner någonsin på Tradera har gått ut... En jacka från Tyskland gick för 61kr vilket jag är tveksam om det är värt besväret att posta iväg den. :S Lat som man är. Men stövlarna från London som jag sålde for the soul reason att de var två nummer för små, alltså i stort sett omöjliga att töja, de gick för hela 430kr! Yeeha! Tror inte ens de kostade så mycket... :)

Undrar vad nästa projekt att sälja ska bli. Ska nämligen bli rik på detta hade jag tänkt.


Sälja vinterjacka i juni alltså... Och snyggaste stövlarna någonsin? *snyft*

Vem



"Vem kan segla förutan vind?

Vem kan ro utan åror?
Vem kan skiljas från vännen sin
utan att fälla tårar?

Jag kan segla förutan vind,
jag kan ro utan åror,
men ej skiljas från vännen min
utan att fälla tårar."


Årets kortaste dag?

Heregud vet inte ens vart den här dagen har tagit vägen?! Valle var mycket söt som lekte i vattenpölen i morse utan regnkläder. Mindre söt när han vägrade sova på dagen vilket resulterad i ett mindre sammanbrott för min del. Vi somnade efter flera timmar tillsammans på sängen. Och jag var tröttare än någonsin när jag vaknade. Ingen vinds-tripp med vinterkläder denna dag heller.. :S

Valle var mycket söt när han fick sin nya tandborste och tandkräm förut. Satt och slickade på borsten i en halvtimme typ. Mindre söt när han som vanligt vägrade sova på kvällen. Vilket i och för sig var tur då jag insåg att jag gjort "en Sandra" :P dvs glömt mobilen hos mamma. Eller ska jag säga gjort "en Martina" då det här med att tappa bort saker börjar bli mer regel än undantag.

En biltur i 45 minuter blev det tills Valle somnade. Hur söt som helst vaknade han inte ens då jag bar in honom i ösregnet. Känns väldigt miljövänligt och ekonomiskt, men man måste ju prioritera! Var dock en bra bit hemifrån då jag insåg han sov. :S

Lite shopping har vi hunnit med också. Skatten har ju kommit. Så en leopardmönstrad sporttopp blev det för mamman. Kände mig också ungefär hur gammal som helst då vi handlade på Maxi med en kupong, 100kr avdrag vid köp över 500kr. Jonny bekräftade min nya pensionärsstatus. TACK. :)

Får se om jag ids köpa kamera imorn. Men det ska bli en hård helg. Och med tanke på hur sällan det blir bör det dokumenteras. Först 25-årsfest och fira Johanna imorn kväll, sen jobb tidigt lördag och se eventuellt utgång lördag kväll. Jag har såå gjort mig förtjänt av en utekväll! Har ingen aning om hur jag ska orka dock, men det skiter väl jag i. :)

Icke-dag

Usch och fy vad trött och less jag är. Har varit på min kusins student idag. Härligt för henne! Men själv känner jag mig som ett vrak. Valle var med mormor på friluftsdag i förmiddags så jag var och sprang 8:an. Sen sov vi middag i flera timmar. Kunde knappt röra mig när jag vaknade. :S Tji fick jag för tidigare kommentarer om "upprymd" efter löpning.

Läggningen av Valle gick i alla fall ikväll också. Fast det gör den väl alltid antar jag. :) Till slut vill säga. Ett himla bök innan. Längtar efter flytt till en större lägenhet också. Hade varit grymt skönt. Plus att jag blir så otroligt irriterad på våra grannar i denna port, de som bor högst upp.

Grannarna har nämligen en rullstol stående innanför porten vilket gör inbaxandet av Valles vagn till ett skämt. Och själva har de cyklar utanför dörren. Tycker gott de kan ha rullstolen där uppe med. Och när jag kom hem från kalaset idag så har de ställt en rullator också, ovanpå rullstolen. Hallå eller?!

Och ja, ska jag vara helt ärlig är det väl inte där problemet ligger. Problemet är att den jävla människan inte svarar när man hälsar. Det är väl det minsta man kan begära efter dagliga bekymmer för att de fyller trappen med sina grejer.

Så ja jag är fortfarande i min sura och negativa spiral här... Man får sura ibland. Annars hade man inte uppskattat de bra dagarna. God natt! Eller god tv-kväll!

Dagens känsla



This ship

"Woah, who's steering this ship?"

Ibland undrar jag hur snurrig jag är egentligen. Nycklar. Spårlöst försvunna sen tre timmar. Har letat överallt. Snokat i lilla brandbilen, i ugnen och andra kända Valle-tillhåll. Försökt gå i genom i huvudet var jag lagt dem. Var hade jag dem sist? Vad hade jag på mig när jag var ute? Har jag möjligtvis lagt dem i bilen? Glömt dem i sophuset?

Sen slog det mig att jag låste lägenheten när vi gick ut och flyttade bilen. Och sedermera låste upp då vi gick in igen. Alltså måste de vara här inne!

Letar igen. Den gråa tröjan. Den svarta jackan. Den svarta tröjan. Innan jag till slut inser att jag också använt Jonnys skogshuggartröja när jag gått ut. Som hänger prydligt på en köksstol... Med nycklarna i fickan.

Börjar undra vad som händer med mig. Igår mobilen och idag nycklarna. Vad blir det härnäst man förlägger? Valle? :S

Just ja, glömde berätta. Eller ja, lät bli att berätta då det inte var något kul utan min kamera. Men igår bakade jag min egen sockerpasta! Inget för vegetarianer dock:
  • 1 msk gelatinpulver
  • 3 msk vatten
  • 1 kg (!) florsocker
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 tsk olja
Blev skitbra! Gjorde värsta rosorna på mina cupcakes som jag bjöd Miranda på! :) Gelatinpulvret som skulle svälla i vatten var dock rätt vidrigt att ha att göra med. Hur kan något som luktar så äckligt smaka så gott till slut? :)


Bilder hejvilt lånade härifrån

Ka-tjing

Hur jag än vrider och vänder på det kommer jag till insikten att jag snarast bör införskaffa en ny kamera. Varje dag som går är en dag fylld av busiga stunder med Valle som inte kan dokumenteras. Först ska här skrapas ihop lite pengar.

Läste i Metro att de som deklarerat via internet får skattepengarna före fredag. Ka-tjing! Jag säger som andra: Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Sen skall Herbalife-produkterna återlämnas pga utebliven effekt. Har blivit tröttare istället för piggare. Och inget smalare heller. Ka-tjing 1300:-... :) Och om några dagar går min första Tradera-auktion ut så lär bli i alla fall 200 spänn där. Detta går ju riktigt bra! :)

Plus att vi minimerat matkostaderna här hemma med matlådor. Valle slipper numera tråkiga burkmaten och vi lagar storkok var tredje dag och ställer sen i lådor i kylen... Så man kan lyxa till det och vara lat! Och äta samma mat jämt, men så brukar jag göra. Tar ju ett tag innan man tröttnar, sen går man på en ny rätt. :)

Nu ligger Valle och sover så ska se om jag orkar ta itu med inventeringen av kläder. Ska nämligen upp med alla vinterkläder plus för små Valle-kläder på vinden.

Så går det när man bor i en etta! Som vi by the way kanske snart slipper göra... Några här på gården som vi känner har köpt hus så jag ska ringa och smörja Poseidon (bostadsbolaget) så ska vi antagligen få ta deras 3:a i augusti. Flyt är bara förnamnet...! Eller flytt kanske?! :)


Måndagsexemplar

Ja den här måndagen har verkligen varit ett måndagsexemplar av dagar. För det är väl måndag? Har ingen riktig koll längre... När man är hemma. Katastrof är bara förnamnet. Murphy´s Law eller Livet från den mörka sidan.

Förstår mig inte riktigt på folk. Som gubben i Canon Repair-shoppen där jag skulle lämna in kameran med en vrålande Valle på armen. Som berättar att det kostar 375:- att lämna in kameran och sen antagligen runt 2000:- för att laga linsen. Och tittar sen förvånat på mig när jag säger "Jahapp då skippar vi det".

Sen gick vi ut i regnet och lekte i ca 5 minuter innan Valle skuttat runt i en vattenpöl och var blöt upp till midjan. Regnkläderna är naturligtvis hos mormor. Så ombyte och instuvning av unge i bilen och åkte till stan för att lämna igen försenade biblioteksböcker. Bara för att ha andra mammor som tittar chockat på oss för Valle inte hade regnkäder på sig. Ja, kändes det som i alla fall...

Och bara för man låtit bli att städa i en dag så ser lägenheten ut som sju svåra år... Kläder från golv till tak, spaghetti och köttfärssås i hela köket, osv. Skrämde typ slag på vår gäst Miranda. Hoppas jag inte i varje fall...

Sen höll jag på att få fnatt när vi skulle ut och mobilen var spårlöst försvunnen... Letade i säkert en halvtimme innan det ringde i den. Blir ju tokig ibland.

Det tråkigaste med att ha en dålig dag är ju att det aldrig tar slut. Man kan ju alltid vända allting till något dåligt. Ja, på samma sätt som allt kan vara bra. Så morgondagen ska bli i lite mer positiv anda. Ska träna tänkte jag. Brukar ju alltid pigga upp. Over and out.

HUR?

Jag undrar hur man gör. Hur har man barn egentligen? Valle är 18 månader och folk jag pratar med som har barn i den åldern har barnet i ett eget rum, inte längre i spjälsängen. Hur i hela friden går det till? Jag har Valle i spjälsäng eller i min säng.

Jag kan inte vända ryggen till i 5 minuter utan att han har klättrat upp och pillat på datorn och ryckt ur sladdar. Han rycker i kontakter och sätter tillbaka varje gång jag inte tittar. Och skulle jag, gud förbjude, ringa ett telefonsamtal så är han redan bokstavligen i toaletten.

Varje gång jag ser honom göra någon av dessa saker så säger jag åt honom. Vilket han inte lyssnar på. Han vet att han inte får men gör det hela tiden ändå. Jag menar, jag vill inte vara dum med honom. Men jag tycker inte det är hygieniskt att han tvättar händerna i toan.

På fullaste allvar, ska man köpa en bur åt honom eller?

Mitt solsken

Kom nyss hem efter ett kvällspass på jobbet. Hände en så rolig grej där idag... :) För er som inte vet så jobbar jag på en färgfabrik. Mina arbetsuppgifter består bland annat av att vara operatör över en tappmaskin. Såååå, färgen finns i en container, just den produkt jag skulle tappa idag skulle med ett stort rör som sänks ner i containern, pumpas till tappmaskinen som ska fylla upp den i burkar.

Just denna produkten är väldigt speciell och torkar fort... Så jag och John började inspektera röret som färgen skulle genom. För att inse att röret hade härdat igen helt. Vi körde då in skaftet av en sopborste i röret för att kolla om det gick att trycka loss den torkade färgen... Vilket resulterade i att sopskaftet fastnade i! :) Jag höll på att skratta ihjäl mig. Gick inte att få loss det. Vi var tre vuxna män och en Martina som drog och slet. Hur kunde den fastna hårt?

Slutade med att vi fick använda ett skruvstäd och en rörtång för att dra loss den. Och då gick den sönder så en bit stannade kvar i... Så himla kul.. Hoppas inte pappa läser detta.. :)

Jag och Valle har kvartat in hos hos pappa för att jag ska kunna jobba denna veckan. Blev något förvånad över att se dem båda vakna när jag kom hem förut. Nog för att Valle kan vara svårsövd ibland, men pappa vaken efter 21 en vardag?! :P Mys-Valle blev jätteglad när mamman kom hem (mamman också för den delen).

Och säga vad man vill om tuffa småungar som kan prata.... Så är ändå min Valle sötast av alla! När man säger "Kan du klappa på mamma?" och han först när han hör "klappa" gör ansats till att klappa händerna, men sen ändrar sig och stryker mamma över håret. Mys på hög nivå!


Dagens solsken

Tradera och virkade kakor

Såååå... Min stora affärsidé att sälja massor med saker på Tradera har börjat. Jag har skapat ett konto och lagt ut några prylar. Fick sen snilleblixten att lägga ut cupcakes... Låter möjligtvis lite skumt, men If you never try, you'll never know. Alltså att man bakar dem vid ett vinnande bud. Har sett folk som bakar småkakor på beställning på Blocket liksom. Måste ju prova.

Så sökte på några annonser för att se om det överhuvudtaget finns några sådana. Men det enda jag snubblar in på är annonser med virkade kakor. Alltså, säga vad man vill om att sälja bakverk och posta genom landet, säg är det då inte skummare med sydda kakor? Seriöst, vad i hela världen ska man ha dem till....? :)

Alltså, jag undrar inte för att vara dum med någon, utan...

...jag fattar faktiskt inte varför?!

RSS 2.0