Cookies and cream

Mors dag har varit en mysig dag. Jonny var med Johan och kollade crosstävling så jag och Valle cyklade en sväng. Närmare bestämt till mataffären för att sen leda cykeln, fylld av Valle och kassar, hem. Sen var Valle en sån god son och sov 3 timmar så mamman fick fixa med sin gård på Farmville. :)

Mamman och pappan skickade sonen till mormor för att själva ta en springtur runt 8:an. 46 minuter är nytt rekord för mig! Jonny hann dock förbi mig. Jag hade egoistiskt nog hoppats han inte skulle orka runt... :P Och visst är det någorlunda skönt att springa, ni vet den fina gränsen mellan njutning och smärta typ. Men kan ju skippa illamåendet jag drabbas av direkt efter. :S

Detta är även dag 1 med mitt nya protein- och näringspulver från Herbalife. Det ena med smak av Cookies and Cream, kan ju knappast bli fel eller? :) Återkommer med resultat om där blir några. Eller säger jag alltid så? Och sen faller projektet i glömska, haha.


Shakern smakade som de här ser ut... :)


...och Herbalife heter märket som är början på mitt nya liv

Missäy

Hittade en butik idag jag aldrig hört talas om tidigare, Missäy. Lyckades hitta ett par sjukt snygga jeans där! Galet låga... Är hur nöjd som helst! Hatar o köpa jeans annars. Provade ett par på H&M innan och jag trodde typ "smala" jeans betydde de skulle vara tajta över vaderna, inte att det skulle vara omöjligt att få på sig dem... Men inga såna bekymmer längre!! :D


Som ni säkert redan gissat är detta varken min rump, mina nya jeans eller ens märket, men känslan! :)

Annars är favoritbutiken just nu Bik Bok där jag hittat diverse fynd det senaste. Ja, det svarta linnet med snygg rygg jag berättat om tidigare och idag ett par jeans till. Som också satt skitsnyggt! Flyt. Totalt spenderat 800:- vilket verkligen är en stor skillnad mot för ett par år sen då jag utan att blinka (jo, jag kanske blinkade lite) handlade två par Fournarina-jeans för 1200:- vardera... Snacka om att ens prioriteringar förändrats sen man fick barn. (Eller blivit vuxen och ekonomisk.)

Nu: Iordningsgöring inför Eurovision hos Miranda och Johan. :) Strax kommer Jonny med kebab också. Vi äter verkligen skräpmat som om där inte fanns någon morgondag. Men det är gôtt det med ibland.

Syskon och kyrklighet

Uppdatering ang rosévin....: Trots mycket fin rosa färg smakade det inget vidare... Typ som ett glas vitt vin blandat med ett glas rött. Och jag tycker inte rosévin ska smaka så! Det ska ju smaka ROSA, sommar, blommor, bubbligt, drömmar... :) Ja ni vet... Eller är det för mycket att begära att vinet ska smaka som mina drömmar...?

Nu ska vi strax åka och köpa present till Sigrid. Hon konfirmerar sig idag så vi ska först till kyrkan och titta och sen hem till mamma och fika i ett partytält vi hjälpte till att slå upp häromdagen. Ska bli intressant. Är själv inte konfirmerad nämligen.


Sommarvin och kyrklighet..


..Niklas, Sigrid, Miranda, jag

Rose

Idag har jag jobbat i Markan på jobbet. Mätt och belåten haha. (Obs ett skämt, äter inte alls alldeles för mycket när jag jobbar med mat :). Roligt att jobba där ibland. Plus att jag behåller min mångkunnighet (=mer pengar).

Nu är Jonny och köper kebab så ska vi ha myskväll med rosévin. Hittar dock inte min nya favorit på Systembolaget,  Rosé d´Angou tror jag den heter, den är slut överallt. Antar det är ett tecken på att den är populär (för populär?). Så ska prova ett annat. Hoppas det duger. Nu: Snabbstädning innan Jonny kommer med maten...

Senast vi försökte ha myskväll med något glas vin hade vinflaskan, som stått på kylning i cirkus en månad, härsknat så gick inte att dricka... Denna gång har jag bunkrat tre olika flaskor. Jag menar ska väl inte vara omöjligt att dricka lite vin... Hade tänkt reklamera flaskan också, men orka för ett vin på 50:-... :) Skål!

Trevlig helg!


Ser tillräckligt ROSA ut=måste allt smaka bra :)

Titta

Titta så fina vi blev fotade!! :) På morfars kalas i Lerum.


...hade en bonnagård...

Idag blev det lantliv för oss på utflykt med Öppna Förskolan till en 4H-gård i Tuve. Vi fick hälsa på killingar som hoppade upp på ens rygg då man satt på huk :), söta fluffiga kaninungar och bökiga grisar. Valle skrattade gott åt tuppen som gal och var riktigt nöjd när vi åkte kärran bakom traktorn!

Men kära Valdemar kunde dock varit på bättre humör, trots att han typ åt konstant sen vi kom dit. Kapten Missnöjd som blev vansinnig då mamman inte tillät honom att kasta ketchupflaskan och stöveln i den smutsigaste dammen jag sett i år.... Så glatt kastade han i nappen istället. Gross. Fresh men å andra sidan är det inte jag som ska ha den i munnen... :P


Jag och get, bökiga grisar och sur Valle..


..ett av förmiddagens ytterst få leenden

Dessvärre måste jag meddela att min älskade kamera gått sönder... Så kommer gå trögt på foto-fronten framöver. Dagen har fotats med Jonnys mobil. Har fotat en del med min egen. Ska bara leta upp sladden som kopplar mobil till dator så ska ni få se.. Men ett senare projekt. So long!

Böcker

Tycker att jag har lite väl få läsare, eller ja, kommenterande sådana i alla fall. :) Misstänker att det beror på innehållet i bloggen, så får prova nåt nytt. Idag svarar jag på frågor om mina läsvanor:

Som läsare är jag: Väldigt trogen. Och läser gärna en bok i sträck när jag väl börjat.

Som bloggare är jag: Väldigt beroende av mitt humör. :) Blir gärna arg och avreagerar mig här. Och skriver gärna om allt möjligt jag funderar på, vilket gör bloggen ganska blandad.

Senast lästa bok: På grund av Leon av Jenny Leeb. Dock ingen bok jag skulle rekommendera, den var väldigt ytlig. Riktigt tunn chiclit.

Senast påbörjade bok: Konsten att läsa tankar av Henrik Fexeus.

Senast köpta bok/böcker: Aldrig mer! av Jennifer Crusie och Det blå guldet av Clive Cussler, inköpta senast idag. Lånade en hel del på biblioteket förra veckan, bland annat Sant eller sannolikt av Allan Gut och Annonsering för gerilla-företagare av Krister Maxe.

Favoritdeckarförfattare: Räknas Stieg Larsson? Annars Generalens dotter av Nelson DeMille, fast det är väl snarare en favoritbok än en författare... Patricia Cornwell är väl ok annars.

Jag läser allt av: John Marsden och Unni Drougge.

Jag läser helst inte (genre/författare): Camilla Läckberg. Hon skriver på ett sätt som gör att jag inte tar mig igenom hennes böcker. Beklämmande. Inte heller något större fan av Liza Marklund även om jag gillade hennes böcker då jag var yngre. Läser all sorts genre.

Vid hyllan för fackböcker letar jag: Efter Henrik Fexeus' böcker, böcker om kroppsspråk, matematik, eget företagande. Bland annat.

Förutom svenska läser jag gärna: Engelska har jag inga problem att läsa. Pratar inget annat språk flytande (än).

Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: Konsten att läsa tankar av Henrik Fexeus.

Högst upp på min bok-önskelista-just nu står: Ja det skulle vara en franskabok för gymnasiets steg 3 i så fall.. :) Annars har jag ingen aning om vad som är nytt just nu.

När jag går på antikvariat letar jag alltid: Jag går inte på antikvariat. Om jag beställer från ett på Internet så gällde det senast ett lexikon på bosniska.


Andra böcker jag läst hittar ni här.


En favorit

Feskekôrkan

Dagen har spenderats i Eriksberg med Miranda. Fikade nere vid vattnet. Sen sightseeing på stan. Började vid obligatoriska Feskekôrkan som dessvärre var stängd måndagar. Lite shopping blev det också för min del. Provade ett par vita jeans men bestämde mig sedan för en lightvariant - vita leggings! Härligt somrigt!

Imorgon ska vi hjälpa mamma att förbereda trädgården med möbler och partytält inför Sigrids konfirmation på lördag. Hoppas på lika bra väder som vi haft nu när Agneta varit här.

Jag ska också se om jag vågar mig på en visit på Språkcaféet där det är ryskakväll tisdagar. Prova om ryskan bär mig på riktigt alltså. :) Och eftersom jag redan berättat det här måste jag ju gå nu... Hehe.


Gröna kaniner!

Ännu en dag med underbart skinande sol! Vi har fikat hos farmor och farfar. Sen väntade Liseberg! Jag och Jonny åkte Balder. Valle sov större delen av tiden men vaknade för ett premiäråk i barnkarusellen och sen farfars-bilarna. Så söt! Hur nöjd som helst och snurrade med ratten. :)

Jag fick stora ballongkaninen! :D Och mamma vann en gigantisk Tobleronelåda. :) Aldrig hänt förut.. Hehe.

Valle sover hos mamma igen, sista natten farmor är på besök. Vi har smällt upp en bassäng i mammas trädgård där Valle badat två gånger bara idag. Något populärt. 8)


Valdemar..


..gamla foton på mig och Miranda (skall återkomma med fler)..


..första åket..


..Toblerone, ballong och bilar..


..farfarsbilen..


..ballong och luftballong

Джонни [jonny]

Idag har varit en lång dag. Solen har skinit som den vilde. Jag var uppe 05:00 sharpe (eller hur det nu var, möjligt att där var en 20 minuter lång snooze, men ändå) och jobbade till 12. Morfar hade 80-årskalas kl 13 så där var vi i stekande värme och åt smörgåstårta och prinsesstårta. Middag hos mamma har vi också hunnit med. Såå mätt.... Zzzz.

Hatten av för alla 58.000 personer som var anmälda till att springa Göteborgsvarvet i värmen idag..... 21 km, en halvmara, genom hela staden i stekande sol. Däribland min käre far. Hoppas det gick bra! Har inte hört av honom än. Satt och kollade kartan över turen i tidningen - helt sjukt långt. Utan att överdriva kan jag säga att jag springer 8 km utan problem, och det på 48 minuter. Men 2,5 gånger så långt? Jag vill dock springa varvet någon gång... :)

Vi har ju besök av Valdemars farmor. Eller ja, vi har kvartat in henne hos mamma. :) Så Valle sover över där inatt, liksom igår natt. Skönt med sovmorgon. Jag hade dock storartade planer på att gå på den Gigantiska Spontanfesten som gjort pr på Facebook. Men Jonny var måttligt intresserad. Och jag kan väl erkänna jag lätt lät mig övertalas till en lugn hemmakväll istället. :)

Härnäst blire ett glas vin med min karl... Mys!



Nya kläderna.. (don't you just love the shoes!)

Shopgirl..

Idag var det shopping på schemat. Hittade ett sjukt snyggt linne, en kjol och en fin klänning att ha på morfars kalas imorn. Dessvärre kan jag inte visa er eftersom det inte finns någon som kan/vill fotografera mig. Ny punkt på listan över saker som skall göras rätt i nästa liv alltså.

Over and out. Jobb väntar tidigt imorn bitti så ska snart snooza... Zzzzzzz..

Lycka är...

...att hitta en nattöppen mack på väg från kvällsskiftet på jobbet, och köpa snask! :) Svårslaget. En liten liten omväg för att förgylla tillvaron. Närmast på schemat står nattvak i väntan på att Jonny dyker upp på Nisse-terminalen kl 3 i natt.


Här kommer sommaren!

Så äntligen kom sommaren till Göteborg! Kanonväder med sol och riktig värme redan vid 9 i morse. De ringde från jobbet i morse men jag tog mig friheten att inte jobba. (Lever jag för att jobba eller jobbar jag för att leva liksom.) Valle och jag packade ihop oss i cykeln och trampade in till stan för att gå på biblioteket och lämna några böcker.

Sen lekte vi ute på gården med Valles lilla kompis Liv, 16 månader. :) Söta småknattar! När Valle sov middag satt jag ute i solen med en bok. Sen lekte vi ännu mer. Några grannar inspirerade mig till att köpa pizza som vi åt till middag.

När jag sedan såg mig omkring i lägenheten märkte jag att här ser ut som en bomb har slagit ned! Hur då liksom? Vi hade ju spenderat hela dagen ute... Skumt. Men krävde storstädning. Parkerade Valle i stolen där han högg in på en tallrik yoghurt, med händerna. :S

Jag provade också att klippa Valle. Tänkte hans långa man är ju alldeles för varm i solen. Inte för jag någonsin klippt någon annan än mig själv tidigare, men hey: If you never try, you'll never know. Sagt och gjort: yoghurt och hår över hela barnet så ställde honom i duschen. Nu har vi hår i hela duschbrunnen... Var är min karl när man behöver honom?! :)


Valle på gården och med Liv..


..lille charmören..


..före- och efterbilder på klippning..


..cykelstaden Göteborg!


Life is good

Idag har vi roat oss med hushållssysslor. Handlat mat och städat. Fattar inte hur det kan bli så sjukt stökigt på bara 36 kvm. Galet. Fast Valle gör sitt bästa och river dagligen ut lådor med kläder, smular kex över vardagsrumsmattan och häller gröt över köksgolvet. Beter sig precis som en ettåring alltså. :)

Jag har också sprungit 8:an. Gick väldigt bra. Har inte exakt tid men runt 48 minuter. Som vanligt var jag helt upprymd efteråt vilket alltid känns bra. Det är något nytt nämligen. Jag sprang en del för ett par år sen men då var jag helt utmattad efter. Nu känns det knappt som jag har tränat.

Sen var det dags för premiärcyklingen! Med Valle i stolen där bak. Just ja, först raseriutbrott över att jag inte fick fast stolen som den skulle sitta (anger management kanske vore något för mig). Så blod, svett och tårar! Sen var den äntligen färdig. Måste säga att det verkligen är lycka att cykla!

Valle har haft svårt att sova de senaste nätterna. Det tar uppemot 2 timmar innan han slocknar vilket är synd eftersom han verkar vara helt slut. Har provat lite olika knep för att trötta ut honom: Låtit honom duscha, låtit honom ta en promenad sent på eftermiddagen, låtit honom sova tidigare på dagen, låtit honom sova kortare tid under dagen. Inget verkar fungera.

Idag provade vi att ta en kvällspromenad så han fick vällingen i vagnen. Jätteskön kväll! :) Men han är fortfarande vaken. :S Fattar inte eftersom han aldrig har problem att somna i vagnen under dagtid. Någon som har något tips...?


Fråga stjärnorna om när

Igår var en produktiv dag. Eller vänta nu, det var det inte alls... Var och simmade i alla fall. 2000 m på mindre än en timme! Måste vara något personligt rekord. Tror löpningen förbättrat konditionen avsevärt! :) Och vikten börjar långsamt rasa. Härligt! Som jag har väntat.

Nu har jag lyckats fixa hem filmen The Secret (Law Of Attraction) som ska ses ikväll möjligtvis. Boken är ju bra och jag har fått flera tecken på att det fungerar. Hoppas filmen är lika inspirerande. Sen ska det börja hända saker!

Jag har ju som tidigare nämnt snöat in lite på det här med tankeläsning. Därav plöjandet av The Mentalist (och tidigare Lie To Me). Det började i Australien faktiskt där jag köpte en gigantisk bok som hette "The Definitive Book Of BODY LANGUAGE" och relativt nyligen köpte jag "Konsten att läsa tankar" och "När du gör som jag vill" av Henrik Fexeus.

Nu visade det sig att Fexeus har en turné, Henrik Fexeus SinnesCirkus. Detta märkte jag igår och typiskt nog var han i Göteborg just igår. Vilket sammanträffande va? Men ska köpa biljetter och gå på en närliggande show till hösten tänkte jag. Så himla intressant!

Förresten, någon som kan förklara hur man lägger upp en profilbild här på blogg.se? Begriper ju ingenting.


Henrik Fexeus' mycket läsvärda böcker


Paniken

Häromdagen inträffade något jag har oroat mig över flera gånger tidigare (Hemligheten, någon?!). Portkoden in till trappuppgången där vi bor är trasig så man måste ha nyckel för att komma in även dagtid (det måste man alltid efter kl 21). Detta var alltså under dagen. Jag gick ut snabbt och glömde nyckeln kvar där inne. Jag blev utelåst med Valle kvar i lägenheten! Panik är bara förnamnet.

Några grannar från en annan port hjälpte mig att kasta kottar till fönstret ovanför där det var en lampa tänd. Grannen på bottenvåningen var inte hemma då vi knackade på hennes fönster. Av någon anledning har vi ingen porttelefon vilket är helt idiotiskt. Jag storgrät typ "Min bebis är kvar där inne!"

Jag hann med (trots att batteriet på telefonen gjorde sitt sista ryck) samtal både till låssmeden (som inte kunde hjälpa mig med porten), mamma (som inte hade någon extra nyckel), journumret till bovärden (som sa att dom kunde hjälpa mig, men att det skulle kosta tusenlappar) samt 112 innan en granne från en annan port kom och kunde låsa upp. Lyckat jag hade med telefonen i alla fall.. Vilken mardröm! Som slutade lyckligt.

Valle var naturligtvis helt obrydd och satt och skrattade innanför dörren. Och hade rivit sönder en hel rulle toapapper. Underbart! :)

Sen kan tilläggas att stackars brevbäraren lämnat en lapp på porten då han inte kunde komma in med posten. Störigt! Är det ens lagligt att stänga ute posten?! Vår bovärd är nämligen en mycket upptagen man som man (jag i alla fall) drar sig för att ringa då man mest känns som ett besvär. När jag väl fick tag på honom kände han naturligtvis till problemet med portkoden.

Lustigt det där med människor som jobbar med service, och inte är det minsta intresserade av att ge service.

Protest

Härmed protesterar jag mot detta vädret! Jag tänker inte gå utanför dörren förrän det slutat blåsa. Tänker köra bilen vart jag än ska. Jag blir på asdåligt humör när det blåser såhär. Är det inte alltid detta väder i Sverige?!

Hade tänkt gå på Öppna förskolan med Valle idag men han verkar lite hängig. Så tar nog en heldag hemma hos mormor istället. Och river hennes kök, hehe..


Ge mig lite sol bakom molnen åtminstone...

Buss, lexikon och trappor

Igår åkte vi buss från stan hem till mamma. Första bussfärden någonsin med barnvagn! (För mig, Valle har åkt tidigare.) Det var något jag fasat för länge, men det gick helt galant. :)

Idag har vi hunnit med lite shopping i Allum. Present till Sigrid och ett efterlängtat ryskalexikon till mig. Har nu läst 12 lektioner utan lexikon, varav de typ 9 första utan vetskapen att man borde ha ett... Så NU kanske jag kan lära mig lite ord.

Min älskade fina lilla Valle ramlade förut nedför trappen ut på altanen... Helt blåslagen typ. Stora såret vid ögat och näsblod... :S Min stackars lilla prins! Det värker i mamma-hjärtat. Men var inte såå allvarligt för nu verkar han må bra. *snyft i alla fall*


18 månader

"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder."

Om detta stämmer måste jag säga att vi haft väldigt dåliga kläder här i Göteborg de senaste dagarna... (:

I veckan blev vår fina prins Valdemar 18 månader. Helt galet vad fort tiden har gått. Känns som igår när han bara var såhär liten....


Absolut första fotot, första badet och mys i Båtvik

Dagens Valle är stor och duktig. Det roligaste som finns i hela världen är att prova skor. Hjälpa mamma att dammsuga samt leka med nycklar kommer på delad andraplats. Äta gör han själv också, det är bara efter en låååång stund man får hjälpa till lite.

När vi är ute och går vill han köra vagnen själv. Märker han att mamma hjälper till och drar i vagnen blir han sur och vänder om. När man går efter för att "fånga" honom lägger han sig på marken och skriker. :) Värsta trotsåldern juh! Trodde det skulle vänta tills han blev 3....


Dammsugaren, morgongröten och chips hos moster Miranda..


...lill-Jonny!

Endorfiner.nu

Alltså snacka tråkigt väder! Regn och rusk. Min och Valles tripp till Liseberg för att hälsa på mormor som jobbade under Trädgårdsdagarna nu i helgen fick bryskt avbrytas... På väg hem tappades den ena "springa fort"-skon... Orkade dessvärre inte gå och leta.. :S Tur att han inte förstår sånt ännu.. :)

Har suttit inne och ugglat flera dagar känns det som så för ett tags sen skickade jag Valle till lekplatsen med lilla moster Sigrid. Och åkte själv upp till Skatås och sprang 8:an. Här kommer några basic-tips för löpning som  hjälpte mig runt 8:an första gången:

  • Spring riktigt riktigt långsamt första gången så du orkar runt. "Aktiv vila" alltså där man hämtar andan (pappas tips)
  • Ta i extra mycket när det känns tungt för annars står du där efteråt och är inte helt slut och ångrar dig att du inte gjorde det (Jonnys tips)
  • Stanna inte! Så fort du saktar av till "skritt" så kommer du inte orka springa igen. Plus att det kommer kännas så sugigt efteråt
Medel-tips:
  • Om du blir omsprungen - häng på! Lättare hålla hastigheten då (Mirandas tips)
  • Spurta alltid sista biten (Sofias tips)
Överkurs:
  • Köp fina träningskläder! Så slipper det kännas som om du är en trött skogshuggare som inte hör hemma i motionsspåret, bland alla andra modemedvetna motionärer.
Förutom alla endorfiner som frigörs i kroppen när man springer. Även resultat som mer ork, piggare kropp och stoltheten att du orkar... Så har jag upptäckt andra fördelar med att springa! Första gången jag hade sprungit så stod jag och stretchade benet mot bakdäcket på bilen och upptäckte att det inte var någon luft i det. Alltså hade jag kunnat få punka! :)



Mandelolja

Idag har varit en verkligt skum dag! Solen har skinit men jag har knappt orkat gå utanför dörren... Vi blev kvar hos mamma hela dagen. Gjorde lunch åt Sigrid som var sjuk hemma från skolan. Ätit vitt chokladmousse. Kollat ännu mer på The Mentalist.

Har sovit så himla dåligt i natt att nu ska vi bara ta det riktigt lugnt de närmsta dagarna. Picknick i en park är planen för imorn. Längtar efter att cykla! Fick köra min sjuka cykel till cykeldoktorn idag (däcket pajjade under provcyklingen).

Nu blire lite mini-spa, med nagelmålning och lite fix. Ska köpa mandelolja och smörja naglarna med. Någon som vet var? Det luktar ju så himla gott! Koncentrerad mandelmassa typ... :)


The Mentalist

Alltså just nu känns det som om jag lyckas med allt jag tar mig för.. :) Alltid bra! Trots att jag är helt slut. Funderar mycket över framtida studier, var man ska bo osv... Allt jobbigt. Men hur som helst, hade anmält mig på en sida med "Att jobba hemifrån". Har provat en sån grej förut och fick mejl efter mejl där det babblades  på om vad jag kunde tjäna, men inte någonstans kunde dom kläcka vad i hela världen det var man skulle göra. :S

Så dom hade ringt mig ett par gånger från denna sidan med och klart jag är intresserad. Vem vill inte tjäna massa pengar på att göra så lite som möjligt?! Hon mejlade och sa hon skulle ringa för att bekräfta så dom inte skickar info till någon som inte vill ha den. Till slut fick hon ikväll äntligen tag på mig :] och bjöd med mig på en resa till Malmö på söndag! Que?! :D

Lovade att läsa igenom mejlet ordentligt och sen ge besked. Vad kan det vara liksom?! Är sjukt nyfiken... Men får vänta tills imorn. Nu: The Mentalist. I brist på att ha plöjt alla släppta säsonger av NCIS, How I Met Your Mother, Supernatural, Family Guy, American Dad, några NCIS LA, Lie To Me....


Beautiful push bike

Idag bar det av till BILTEMA för inköp av en efterlängtad cykel! Kändes riktigt bra att köpa en som inte var monterad då den lätt gick in i bilen (annars lite av ett projekt att handla cykel, inte bara barnvakt utan även skjuts till affären). Att montera den var dock ett projekt mer tidskrävande än vad jag först anat.

"Lite händig" trodde jag man var då man fick ihop en IKEA-möbel typ. MED bild på varan i fråga. Men riktiga ord. Dynamon, framgaffel, mutter, bla bla.... :)

5 timmar tog det att få ihop eländet, och jag hade redan ångrat såväl snålheten att ha vägrat betala 250 kr för montering samt tappat all cykellust som någonsin existerat. Den största frågan var väl egentligen varför jag inte köpte den då Jonny var här... (?) Men då den stod färdig i min mors kök var jag inte bara stolt utan även helnöjd! :)


Underbar..!

Annars händer inte mycket mer än att jag sitter med en stor fet snus under läppen och försöker att inte le (det gör jätteont!) i syfte att minska min rökning vilket ska leda till bättre hy och bättre ekonomi. :) Och lyssnar på Kenny Rogers. Och undrar hur man egentligen någonsin orkat jobba... Blir ju helt slut av att vara ledig... Att vara helt slut är dock inget skäl till att gå och lägga sig. Här ska plöjas tv-program.. :) Eller är det syndromet av att ju mindre man gör, desto mindre vill man göra jag drabbats av...? Möjligt.


Bildbevis! Min bror städar! :)

Oldie?

Börjar seriöst undra hur gammal jag egentligen ser ut att vara?!?!?


2-300 år kanske?? Vad är problemet? Rökningen...? Behöver inte bara solarium, tandblekning, en stylist och en helt ny garderob; ser även ut behöva en god natts sömn, men det har jag ju fått!


Ungefär såhär hade jag inbillat mig jag skulle se ut i mitt mörka hår, men inte helt klockren kopia...

Annars hade vi Nadja och Johanna över på middag idag.. Kan visa lite trevligare foton...:


Valle med Theo och Valle med pappa..

Valborgs och så

Vi hade en riktigt rolig Valborg i år. Var först inne i stan och kollade Chalmerskortegen. Skoj fast kunde varit bättre väder än ösregn. :S Sen förfest hos Nadja och efter det mötte vi upp Angela och gick till australiensiska puben Dancing Dingo där Finas bror jobbade. Miranda och alla hennes vänner var där också.. Riktigt lyckat!

Igår hade vi Miranda och Johan över på middag. Alla var lite slitna efter Valborg dock men var trevligt. Vi fick en snilleblixt att istället fösa in alla gäster i köket då Valle somnat, så drog vi in vagnen i köket så Valle fick sova ifred där istället. Kalasbra! :)

Nu har Jonny just åkt till Norge igen så vi är själva. Valle ligger ute och sover, solen skiner nåt otroligt så jag sitter som vanligt inne och geekar framför datorn.. :) Ska städa i ordning här och sen sticka till farmor och farfar och fira Sigrid som fyller 15 på tisdag.. Någon som har presentförslag? Köper nog inget idag, utan ger det på tisdag. Hon har hjälpt mig mycket med Valle så tänkte lägga lite extra pengar på hennes present.

Men antar att en 15-åring egentligen bara vill ha pengar.... :o)

Och just ja! Vi var på Barnpalatset och busade med Theodor i fredags.. Fast 1-åringarna var nog liiite små för bollhaven och borgen att klättra i, men jag hade mitt livs tid där uppe.. Haha.

Sen efter många turer fram och tillbaka om återträffen med skolan 10 år efter 9:an hade jag senast bestämt mig för att inte gå. Främst för att de jag umgicks med på den tiden redan bestämt sig för att inte gå. Valborgs var sista anmälningsdag men nyss fick jag ett ryck och bokade mig ändå... Så wish me luck! Nervös är bara förnamnet... :) Men det är väl charmen med livet, att man hela tiden ska utmana sig att göra det man är rädd för---


Lånar fordon på gården gör mammas boll...


...så här kan man också le på foton...


..gruppfoton! Jag, Jonny, Nadja och Miranda. Blandat.

RSS 2.0