RIP min fina morfar

Idag var vi på "visning" som det heter, i kyrkan i Lerum. Vi fick då se morfar ligga fridfullt i kistan. Kändes kusligt men väldigt fint. Tårarna bara rann, det var som om någon vridit på en kran. På ett sätt är det ju säkert bättre för honom där han är nu och inte har ont mer. Han har alltid varit en person som varit ute och gjort saker (garaget....) så han måste verkligen avskytt att vara så dålig att han inte kunde gå ut. :( Mamma och mormor sa häromdagen att han inte ens tyckt om att åka på semester, väldigt hemmakär. Ville som alltid sova i sin egen säng.

Värre för dom som är kvar liksom. Och mormor. Känns ungefär hur sorgligt som helst att de ska sälja gården. Mormor kan inte bo kvar där själv, för mycket jobb. Hon ska flytta till en lägenhet i stan. Allt är nästan klart med det.

Men vi var alltid därute alla kusinerna när vi var små. Så ska någon annan bo där?! Men får försöka tänka att dom som kommer köpa också kommer ha barn och sen barnbarn. Att det kanske blir en mötesplats i 50 år framåt åt en helt annan familj? Man vet inte.

Huset

Valle verkar ha blivit sjuk också. Han verkar ha haft feber i natt och hostat. Var ungefär 100 grader varm i sängen och svettades. Han kändes bättre i morse men har hostat som bara den. När vi var i Lerum hostade han så han spydde och blödde näsblod. :S Så verkar inte bättre än att jag får inviga VAB imorn om han inte frisknar till.
Lillplutten

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad tråkigt att höra att din morfar somnat in. Hur väntat det än är så är det väldigt ledsamt när en person som funnits i hela ens liv försvinner.Skickar en stor kram till din lille sjukling. Här vabbas det oxå idag.

2011-02-23 @ 07:57:15
URL: http://johannaagnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0