Halloween

Halloween-middag vart det igår med efterföljande Monopol-spel och sen systermys då jag sov över hos Miranda. Jag slets mellan beslutet av utklädnad. Då jag inte tänkte spendera några större summor stod valet mellan död kanin, död leopard eller död katt. Jonny röstade död katt vilket det fick bli i härlig Emily The Strange-anda!

Kittens alltså..

..inte mycket jamande från denna katt längre..

..Miranda var dock bäst som liemannen som kom direkt från jobbet

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Johanna.

4 saker...

4 TV-program jag tittar på:
The Mentalist, NCIS, Family guy, Heroes

4 saker jag har gjort idag:
Hämtat Valle hos mormor, ätit frukost hos Miranda, lämnat igen en lie och ett dockhuvud hos mamma, parkerat bilen (inte alltför mycket denna söndag)

4 saker jag längtar efter:
Australien, Erika, Jonny, löning

4 saker på önskelistan:
Ljusblå jeans, en danspåle, att någon sprättar låset på min cykel så jag kan cykla (nyckeln borta), en häst

4 saker jag avskyr:
Att ha tråkigt, P-böter, radio-reklam, långsamma datorer

Titta vad jag lyckades infoga! :) Fel storlek dock :S

Lyckades också lösa problemet med radbrytningen här på bloggen. Störigt dock att jag var tvungen att ändra i HTML-koden, vilket jag inte behövt göra tidigare.. Och hur svårt kan det vara att ändra storleken på texten egentligen?! Datorn verkar tro att jag ska idas göra det på HTML-koden det med. Eller ja, jag försökte men det buggade... Mysterium. Men får lösas senare.

Jag utmanar ingen särskild eftersom ingen bloggar längre....

Imse vimse spindel

Idag när jag och Valle satt och fikade satt han och påtade på som vanligt men efter en stund märkte jag han sjöng Imse Vimse Spindel för mamma med alla armrörelser. Gulligt värre! Tror dom sjunger mycket med barnen på dagis. För här sjungs då inte mycket. Bortsett från mina toner då jag kör bil vill säga... ;)
Det var nästan i stil med hur han njöt till mina pannkakor häromdagen: "Mmm MMMMMM MMMMMMMMMMMMMM" :)
Imorn blir det Halloween Maskerad-middag för min del, Valle ska till mormor. Några förslag på vad man kan klä ut sig till?! Sitter här och spånar lite... Får ju göra sitt bästa, annars blire ju inget skoj... :)
Familjen Ljungberg/Dahlberg i Lerum i somras
Fasiken vad den här datorn beter sig konstigt... Skulle ladda upp denna bilden men det gick inte. Så gör jordens projekt av det med Print Screen-knappen och Paint  och klipp och klistra för att kunna spara den i rätt format och ladda upp den. Då funkar det helt plötsligt med originalbilden. Wtf liksom?
Samma sak häromdagen med den andra modellbilden på mig. Datorer är verkligen ett mysterium. Och problemet är inte att jag inte vet hur man gör, lyckades ju göra rätt med 5 bilder och gör på samma sätt. Ändå får jag inte fram den sjätte liksom! Jaja, ett senare problem. :)
Och radbrytningen här på bloggen fungerar inte heller som den ska. Man vill ju ha lite mellanrum mellan paragraferna på olika stycken. Men det får jag tydligen inte längre. Börjar påminna om Metrobloggen med alla dessa buggar. Och jag gillar inte buggar. Ska man måsta byta blogg igen?!
Jaja nu ska det bli den jävla Tinky Winky som bakar Tubby-bröd för hela slanten för Valle och mig. So long!
Hade iofs varit Kung i den här Tinky Winky-dräkten vars kan man hitta?! :)

I would rather...

Idag blev det besök hos mormor. Hon fick klippa Valle. Har haft lite problem med hans långa lugg. Eller problemet är väl snarast att så fort han blir trött så "myser" han genom att vira luggen runt fingrarna. So far so good, men sen har han dragit loss stora hårtestar så han är alldeles kal fram på huvudet. :S Och idag när jag kom till dagis satt en hårtest hårt knuten runt hans ena finger så blodflödet nästan hade stannats. :S Lilleman! SÅ: no more hair. typ.
---------
Medan klippning pågick passade jag på att gå en powerwalk till Ica. För att köpa cigg. Sjukt hälsosamt alltså. Hurtigt värre dock. Håller på att ramla ihop av träningsvärk efter bodypump igår. Är helt pank denna månaden och har redan börjat räkna ner till den 25. Så sysselsätter mig med att träna som en tok istället för att bränna pengar. :) Bättre brödlös än rådlös.
---------
Roligt uttryck ovan förresten. Minns då jag skulle förklara ordspråket för mina vänner i Australien, "I would rather be without food, than advise". De förstod säkert kontentan. ... Jag borde verkligen bli tolk.
-----------------
Fick snabbknäppa lite foton..
------------------------------
.....på nya tröjorna men.....
-----------------------
...det var någon som hade bättre saker för sig: bugade för Tinky-Winky närmare bestämt..

Måndagsexemplar

Jobba-hämta på dagis-middag-zombie på soffan-kvällspromenad -facebook -packa för imorn-lägga fram kläder åt mig och Valle-betala räkningar.... Här händer verkligen inget särskilt. Och varför sänds alla dom bra serierna på tv då jag borde sova?
Här kommer ännu fler mobilbilder.
Hur ser pojken ut egentligen?? ;)
Öldrickar-Valle
Valle och mamma-mys <3

Fantasie

Hittade lite foton i mobilen som får duga tills jag styrt upp ny/gammal kamera. Vilket inte lär bli denna månadslönen då resterande summa på Australien-biljetten ska betalas på 16 papp. Plus de vanliga räkningarna också. Kunde man inte bara få slippa dom en endaste månad? Hade varit lyx. Eller ja, ny kamera kan kanske bli, om drulleförsäkringen är lika snäll där som med vin-dränkt-i-dator-fenomenet. :]
Hittade en snygg tröja i somras, satt dock förjävligt så blev inget köp..
..jag och Miranda ställde ut på loppis..
..helt hemmagjort klädställ..
..hade dock lite väl höga förhoppningar om vissa grejer så hade hela bilen fylld på vägen hem..
..Niklas fyllde 17 och fick Hannah Montana-tårta av mig..
..Valle fick drak-body från London..
..Valle har lärt sig gunga (sekunden innan fallet typ....)..
..o jag och Agnes har besökt stallet där jag skaffade mitt alter ego-namn - efter en häst! :)

Yes baby

Preliminärt resultat på högskoleprovet vart 1.6. Får man väl vara helt nöjd med. Om det inte blir ännu högre när den normerade poängen kommer.. :)Sen vart det lite panik igår kväll när vi skulle in på krogen och jag inte kunde hitta plånboken. Trodde jag glömt den hos Jessica. Nu när jag vaknat till hittade jag den här hemma såklart. Smidigt smidigt. Har inte spenderat några pengar i varje fall... :)

ModelLab

Jag och Sigrid var på Modellab och blev sminkade och fotade förra veckan. Riktigt skoj var det! Min plånbok höll dock inte med... Eftersom Sigrid är under 18 var hennes målsman tvungen att vara med, men inte för att ge tillstånd fick vi höra, utan för att vara med och betala korten efter. Random.


Skumt att jag lyckas ladda upp 5 bilder men inte den sjätte...

Strax ska jag göra mig iordning för att gå på 25årsfest. Ska bara vänta några minuter till på resultatet från Högskoleprovet som kommer in kl 17. Håll tummarna! Av någon mysko anledning var provlokalen förlagt till Försäkringskassans lokaler, istället för ett universitet. Random.

För övrigt är nya datorn på invigning just nu... Igen... Tack drulleförsäkring! Farligt nära ett glas vin dock... ;) peppar peppar


miss Fireman

Sedärja nu börjar det hända roliga saker i mitt liv igen... Idag var det brandövning med jobbet, min första. Riktigt lärorikt och skoj. Fick bland annat släcka en brinnande tankbil, vilket är ett helt klart möjligt scenario vid en brand på vårt jobb.


Kanske inte riktigt såg ut så här, men nästan ;)

Annars har jag antagit en utmaning om att under 100 dagar göra det man borde, istället för det man vill. Blev galet inspirerad av en artikel i tidningen Leva, så har även satt datum för rökstopp. Eftersom jag vill ha en sund inställning till en sund själ i en sund kropp (eller hur det nu var).
Ska bli skoj att se om man blir något visare efter dessa 100 dagar. En hel del lär ju bli gjort i alla fall. Är nu inne på dag 3 och går helt ok med morgonpromenader och ... tja, kvällspromenader? På rätt väg i varje fall :)


Min nya gud, eller åtminstone guide

Nä nu blire strax att duscha bort brandröken ur håret :S sen väntar först högskoleprov och sen 25-årsfest imorn! Så ska snooza tidigt ikväll. Eller tidigare än jag brukar lär nog göra susen... zzZZzzZZzz

Firmafest!

Ikväll blir det firmafest med jobbet, ska bli skoj! Jag har varit ledig två dagar och vilat upp mig så ska se om man orkar hålla sig vaken... :)

Valle sover middag nu. Han verkar ha ont i kinden där han blev biten häromdagen. Eller ja, konstigt vore ju annars. Men han har varit hängig hela dagen så han kanske är lite sjuk? Å andra sidan har jag också varit hängig och sovit middag. Men ska strax storstäda lägenheten.

Lustigt det där med att ha barn - jag tog ledigt från jobbet så vi skulle vila och leka men istället har jag fått skura vardagsrumsmattan. Vilket jag aldrig hade behövt om Valle varit på dagis och jag på jobbet. Det dyker som ständigt upp nya sysslor.... Och tiden, vilken tid liksom?! Hann iaf med ett välbehövligt pump-pass igår kväll. Sigrid har varit här så hon fick natta Valle.

Annars har jag planerat att springa i över en vecka men en begynnande infektion i ett skoskav har satt stopp för det. De enda skorna som är sköna för tillfället är arbetsskorna. Får väl ha dom ikväll, haha.Annars har jag börjat måla det gräsliga kaklet vi hade i köket. Åkte till Nordsjö färg, fick senare veta vi har rabatt där genom jobbet, men men... Expediten frågade mig om jag behövde lacknafta att göra rent penseln med men jag svara "äh, det kan jag nog ta från jobbet." Det känns lite dumt att handla färg när man jobbar på en färgfabrik. Eller det känns väldigt dumt faktiskt... Men blir snyggare än vad jag först trott, måla är ju hur tråkigt som helst märkte jag.

RSS 2.0